Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Προχωρά η ίδρυση αθλητικού τμήματος Μπριτζ , στην Πτολεμαϊδα


Σημαντικό  ενδιαφέρον  εκδηλώνεται  στην Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή,    μετά  την ανακοίνωση  για  την  ίδρυση και λειτουργία  αθλητικού  τμήματος  Μπριτζ (bridge), το οποίο εντάσσεται στον Σκακιστικό Όμιλο  Πτολεμαΐδας
«ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ».

Το  πνευματικό και ολοένα και περισσότερο δημοφιλές, ομαδικό  άθλημα του Μπριτζ, απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες- άνδρες και γυναίκες-όπου η τύχη και η ηλικία  δεν παίζουν  κανέναν ρόλο, αφού το μόνο που χρειάζεται  είναι η συγκέντρωση, η τεχνική, ανάλυση δεδομένων αλλά και αντικειμενική κρίση. Το Μπριτζ έχει αναγνωρισθεί  και επίσημα από την Γενική  Γραμματεία Αθλητισμού, κερδίζει συνεχώς νέους φίλους στην χώρα και σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι  αξιοσημείωτο ότι είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, όπου οι ίδιοι οι παίκτες  καθορίζουν  την εξέλιξη του.

Στο πλαίσιο των ενεργειών που έχουν ήδη γίνει με την Ελληνική Ομοσπονδία του Μπριτζ, κλείνει και οριστικά τις επόμενες ημέρες  η συνεργασία με προπονητή που θα αναλάβει το αθλητικό τμήμα στην Πτολεμαΐδα και μέσα στο πρώτο 20ημερο του Ιανουαρίου του 2019, πρόκειται να  πραγματοποιηθεί  ενημερωτική συνάντηση με τον πρώτο πυρήνα των αθλητών στην περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και  εκδήλωση συμμετοχής   από όσους θέλουν να εγγραφούν  στο υπό ίδρυση τμήμα του Μπριτζ στην   Πτολεμαΐδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ελένη  Κούρτη, στο τηλέφωνο  6945438205 ή και στον Σκακιστικό Σύλλογο , Δευτέρα έως Παρασκευή από τις  5 μ.μ- 9 μ.μ, στο τηλέφωνο  2463021070,  Τραπεζούντος  38, στην   Πτολεμαΐδα.