Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Στις 30 Ιανουαρίου, το πρώτο μάθημα Ξεκινά το αθλητικό τμήμα Μπριτζ στην Πτολεμαΐδα


Με  ιδιαίτερη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των  πρώτων  εγγεγραμμένων αθλητών  για την ένταξη τους στο νέο  τμήμα του Μπριτζ  στην Πτολεμαΐδα, με τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή  που θα αναλάβει  την εκμάθηση τους, Ιωάννη Μαρκάκη.


Παρουσία  της Υπεύθυνης  του τμήματος Ελένης Κούρτη και  των  εκπροσώπων του σκακιστικού  συλλόγου της Πτολεμαΐδας  Ευστάθιου Θεοφυλακτίδη και  Λουκά Κοσμίδη- στο  οποίο εντάσσεται η λειτουργία του Μπρίτζ- ο  κ. Μαρκάκης  παρουσίασε  το άθλημα και έδωσε διευκρινήσεις για  τον τρόπο που παίζεται, καθώς  και  για  την  ανάπτυξη του στην χώρα.


Η  Υπεύθυνη του αθλητικού τμήματος στην Πτολεμαϊδα Ελένη Κούρτη, στάθηκε  στην  μεγάλη στήριξη που παρέχεται  από  την Ελληνική  Ομοσπονδία Μπριτζ     για την ανάπτυξη του στην ευρύτερη περιοχή και επεσήμανε ότι είναι το πρώτο αθλητικό τμήμα που θα λειτουργήσει  στην Δυτική Μακεδονία.

Μετά από την σχετική συζήτηση  που έγινε, αποφασίσθηκε  το πρώτο μάθημα να γίνει  την ερχόμενη Τετάρτη  30  Ιανουαρίου 2019, στις  6 το απόγευμα, στον   Σκακιστικό Σύλλογο που βρίσκεται  στην οδό   Τραπεζούντος  38, στην   Πτολεμαΐδα.

Να σημειωθεί  ότι συνεχίζονται  οι  εγγραφές από όσους επιθυμούν  να συμμετέχουν στο αθλητικό τμήμα του Μπριτζ  και  όσοι ενδιαφέρονται  μπορούν να επικοινωνήσουν  με την κ. Ελένη  Κούρτη, στο τηλέφωνο  6945438205 ή και στον Σκακιστικό Σύλλογο , Δευτέρα έως Παρασκευή από τις  5 μ.μ- 9 μ.μ, στο τηλέφωνο  2463021070.