Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ κ. ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΕκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά για την εκλογή του μέλους της σκακιστικής οικογένειας της πόλης μας κ.Αλεξίου Κων/νου ως όργανο διοίκησης, μεταξύ 21 μελών, της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου2016 με τη συμμετοχή εκπροσώπων 111 σωματείων από όλη την Ελλάδα.
Πέραν της προσωπικής του επιτυχίας η εκλογή του κ.Αλεξίου Κων/νου στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, που αποτελεί το κορυφαίο όργανο στο χώρο του Ελληνικού σκακιού, συνιστά  την αναγνώριση των προσπαθειών και την πολύχρονη δουλειά που γίνεται στην πόλη μας και σε όλη την περιοχή της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, για την ανάπτυξη και διάδοση του σκακιού.
Εκτιμώντας τις ικανότητες του κ.Αλεξίου Κων/νου, η Ελληνική Ομοσπονδία, παμψηφεί, του εμπιστεύτηκε το σημαντικό και απαιτητικό κομμάτι της ανάπτυξης του σκακιού στη χώρα μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία καταστάσεων που διανύουμε και έχει επηρεάσει και το χώρο του αθλήματος.
Τα Δ.Σ. των τριών σκακιστικών συλλόγων της Πτολεμαΐδας  του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
 
ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ