Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ο κ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ



Μεγάλη τιμή αποτελεί για τους σκακιστικούς συλλόγους της Πτολεμαΐδας η εκλογή του μέλους της σκακιστικής οικογένειας της πόλης μας κ.Χατζόπουλου Κων/νου ως όργανο διοίκησης, μεταξύ 21 μελών(4απο την επαρχία 17 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη), της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή εκπροσώπων 204 σωματείων από όλη την Ελλάδα.
Πέραν της προσωπικής του επιτυχίας η εκλογή του κ.Χατζόπουλου Κων/νου στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία που αποτελεί το κορυφαίο όργανο στο χώρο του Ελληνικού σκακιού συνιστά και την αναγνώριση των προσπαθειών και την πολύχρονη δουλειά που γίνεται στην πόλη μας και σε όλη την περιοχή της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, για την ανάπτυξη και διάδοση του σκακιού. Υπενθυμίζεται η επιτυχημένη θητεία του κ.Χατζόπουλου Κων/νου ως πρόεδρου της ΕΣ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ  την οκταετία 2004-2012.
Τα Δ.Σ. των τριών συλλόγων της πόλης μας, του εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται καλή θητεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
 

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ε.Σ.Ο. 2012-2016