Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ Κ.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2011, 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Την Κυριακή 13/02/2011 στα πλαίσια του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος σκάκι Β΄ Εθνικής κατηγορίας οι   σκακιστικοί σύλλογοι της Πτολεμαΐδας   έδωσαν δύο αγώνες.
Ο Πτολεμαίος έχασε από την ομάδα του Ο.Σ. Γιαννιτσών με σκορ 5,0-7,0 ενώ ο Δούρειος Ίππος και ο Σκακιστάκος  ήρθαν ισόπαλοι.

Θύμα έκπληξης έπεσε η ομάδα του Πτολεμαίου η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας από την ομάδα του Ο.Σ. Γιαννιτσών. Ο Πτολεμαίος παρότι ταξίδεψε με πολλές απουσίες στάθηκε στο ύψος του με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ σε μια αναμέτρηση που διήρκησε 4,5 ώρες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος. Παρά την ήττα ο Πτολεμαίος παραμένει μέσα στους στόχους του και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί στις τελευταίες 4 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος που θα του δώσει την πολυπόθητη άνοδο στην Α΄ Εθνική.
Συγκεκριμένα στους αγώνες συμμετείχαν:

Ο.Σ.Γιαννιτσών
Σ. Ο. Πτολεμαΐδας ΄΄Πτολεμαίος΄΄
7-5
1.
ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
½-½
2.
ΒΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
1-0
3.
ΜΟΧΣΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
½-½
4.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1-0
5.
ΜΑΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΕΖΓΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ
1-0
6.
ΧΑΡΠΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
1-0
7.
ΒΑΚΙΡΤΖΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΠΟΥΡΛΙΑΚΑ ΤΑΤΙΑΝΑ
1-0
8.
ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
0-1
9.
ΓΚΟΥΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
0-1
10.
ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
0-1
11.
ΠΟΖΟΥΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
1-0
12.
ΠΟΖΟΥΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
0-1
            Σε αναμέτρηση που προηγήθηκε ο Δούρειος Ίππος με το Σκακιστάκο αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο πρώτο τοπικό ντέρμπι της πόλης, αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε τις 2 ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας.
             Οι ομάδες της πόλης μας φιγουράρουν στις 3 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Β΄ Εθνικής που εκπροσωπείται από συλλόγους 9 νομών της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Την Κυριακή 27/02/2011  και ώρα 11:00 π.μ.  η  αγωνιστική περιλαμβάνει το δεύτερο  τοπικό ντέρμπι της  χρονιάς με τον τυπικά γηπεδούχο  Σκακιστάκο να αντιμετωπίζει τον Πτολεμαίο ενώ ο Δούρειος Ίππος θα αγωνιστεί εντός έδρας  με την ομάδα του Σ.Σ. Καστοριάς.