Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ενημερωτική συνάντηση και γνωριμία με το Μπριτζ, στην Πτολεμαΐδα


Με  τον  πρώτο πυρήνα των  ενδιαφερομένων αθλητών  για την ένταξη τους στο νεοϊδρυθέν  τμήμα του Μπριτζ  στην Πτολεμαϊδα, θα συναντηθεί   ο  ειδικός πιστοποιημένος εκπαιδευτής  που θα αναλάβει το τμήμα, Ιωάννης  Μαρκάκης, την Τετάρτη  23  Ιανουαρίου 2019, στις  7 μ.μ , στο  εντευκτήριο των Σκακιστικών Συλλόγων, στην Πτολεμαϊδα.

Ο  ορισμός  του   εκπαιδευτή  που θα αναλάβει την  εκμάθηση όσων δηλώσουν συμμετοχή και εγγραφούν στο αθλητικό τμήμα Μπριτζ που εντάσσεται στον Σκακιστικό Όμιλο  Πτολεμαΐδας  «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ», πραγματοποιήθηκε από  την Ελληνική Ομοσπονδία του Μπριτζ, η οποία έχει εκδηλώσει από την πρώτη στιγμή το έντονο ενδιαφέρον της για την λειτουργία του τμήματος, το οποίο και στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο  στην περιοχή. 

Η ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου , είναι ανοιχτή σε όσους  θέλουν -ακόμη και την ίδια μέρα- να έρθουν και να συζητήσουν  με  τον  εκπαιδευτή του τμήματος, οτιδήποτε αφορά  την  λειτουργία του τμήματος Μπριτζ και την συμμετοχή τους σ΄ αυτό.

Στην  συνάντηση θα έχουν και την ευκαιρία όσοι ενδιαφέρονται, να γνωρίσουν το δημοφιλές άθλημα που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους  σε ολόκληρη την χώρα, μέσα από ενημέρωση  που θα γίνει, τόσο από τον  Υπεύθυνο εκπαιδευτή του αθλητικού τμήματος  Ιωάννη Μαρκάκη, όσο και από την οργανωτική υπεύθυνη του τμήματος  Ελένη Κούρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και  εκδήλωση συμμετοχής   από όσους θέλουν να εγγραφούν  στο υπό ίδρυση τμήμα του Μπριτζ στην   Πτολεμαΐδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ελένη  Κούρτη, στο τηλέφωνο  6945438205 ή και στον Σκακιστικό Σύλλογο , Δευτέρα έως Παρασκευή από τις  5 μ.μ- 9 μ.μ, στο τηλέφωνο  2463021070,  Τραπεζούντος  38, στην   Πτολεμαΐδα.