Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ο σκακιστής του «Πτολεμαίου» Σιδηρόπουλος Νίκος στην Εθνική ομάδα∙ στο 11ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκακιού-λύσης προβλημάτων.




 
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από 1 ως 3 Μαΐου 2015 στο Ιάσιο της Ρουμανίας το 11ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού σκακιού. Την πρώτη μέρα διεξήχθη το OPEN λύσης σκακιστικών προβλημάτων ενώ την δεύτερη και την τρίτη μέρα ακολούθησε ο ΄κυρίως΄ διαγωνισμός.
Συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες και 65 δυνατοί λύτες!!!
 Ο σκακιστής του «Πτολεμαίου» Σιδηρόπουλος Νίκος μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στα δυο τελευταία κύπελλα Ελλάδας συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στη σύνθεση της εθνικής μας ομάδας (4μελής)  που κατέλαβε την 11η θέση. Ο αθλητής μας που έπαιρνε για πρώτη φορά μέρος σε τέτοια διοργάνωση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο και η απόδοση του κρίνεται ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, σημειώνοντας ότι έχασε κάποιους εύκολους πόντους λόγω απειρίας (48η θέση, 24.0/90)
Ευελπιστούμε ότι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί αρχές Αυγούστου στην Οστράντα της Πολωνίας τόσο ο ίδιος όσο και η ελληνική ομάδα στο σύνολό της θα έχουν μια πολύ καλή παρουσία.
Το Δ.Σ. του συλλόγου του Πτολεμαίου συγχαίρει τον παραπάνω αθλητή του και του εύχεται παρόμοιες επιτυχίες και στο μέλλον.