Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ Κ.Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ» και «ΣΚΑΚΙΣΤΑΚΟΣ»





Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 διεξήχθη ο 1ος γύρος του διασυλλογικού κυπέλλου σκάκι Κ.Δ. Μακεδονίας 2014.  Τα σωματεία είναι χωρισμένα σε τέσσερις ομίλους και η σύνθεση των ομάδων είναι τετραμελής ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου και ΕLΟ.
Ο «Σκακιστάκος» αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Γ.Σ.Ποντοκώμης την οποία και απέκλεισε με σκορ 4-0. Η ομάδα του Σκακιστάκου από την πρώτη ώρα είχε κλειδώσει την πρόκριση, για τα ημιτελικά του κυπέλλου, με νίκη του Καπετάνου(2η σκακιέρα) και της Λιούρη  (4η σκακιέρα). Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη, με την ομάδα να επικρατεί με άνεση με το απόλυτο  4-0. Την ήττα γνώρισε ο «Δούρειος Ίππος» στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Σ.Σ.Καστοριάς με σκορ 1-3. Η ομάδα του  «Δούρειου Ίππου» πολέμησε για ότι καλύτερο όμως μετά από 4,5 ώρες αγώνα ηττήθηκε, γεγονός που του στερεί την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα  είναι τα εξής:     
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Σ.Ο.Πτολ/δας «Δούρειος Ίππος»
Σ.Σ.Καστοριάς
1-3
1.
ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
0-1
2.
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
0-1
3.
ΠΑΜΠΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΕΚΙΑΡΙΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ
1-0
4.
ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΥΠΑΤΙΟΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
0-1

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Γ.Σ.Ποντοκώμης
Σ.Α.Πτολ/δας «Σκακιστάκος»
0-4
1.
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΜΠΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
0-1
2.
ΤΣΙΔΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
0-1
3.
ΚΙΖΙΜΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ
0-1
4.
ΤΣΙΔΑΡΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΛΙΟΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
0-1

   Την  Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00π.μ. θα διεξαχθεί ο 2ος γύρος (προημιτελικά). Ο Πτολεμαίος  θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Σ.Ο.Βέροιας και ο Σκακιστάκος εντός έδρας την ομάδα του Π.Σ.Σ.Κ.Σερρών,  με τους νικητές να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.