Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ


Ένα όνειρο ετών των σκακιστικών συλλόγων της πόλης μας λαμβάνει σάρκα και οστά αυτήν την περίοδο καθώς η ομάδα του Πτολεμαίου βρίσκεται στην αφετηρία του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής που διεξάγεται στην Ερέτρια Ευβοίας από 03 έως 08-07-2011. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του αθλήματος μετέχουν 34 ομάδες από όλη την Ελλάδα οι οποίες θα αγωνιστούν με ελβετικό σύστημα 7 γύρων, με την ομάδα της πόλης μας να έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία που θα επιτευχθεί αν τερματίσει στις πρώτες 20 ομάδες της τελικής κατάταξης. Η σύνθεση της ομάδας είναι 8 μελής και συμμετέχουν σε αυτήν 3 ελεύθερες σκακιέρες, 1 γυναίκα, 1 Νεάνιδα έως 18 ετών, 1 Νεάνιδα έως 16 ετών, ένας έφηβος έως 18 ετών και ένας παίδας έως 12 ετών.
Την 15 μελή αποστολή των αθλητών ηγούνται ο έφορας της ομάδας κ. Αλεξίου Κωνσταντίνος και ο αρχηγός της ομάδας κ. Χατζόπουλος Κωνσταντίνος, ενώ την συνοδεύουν επίσης και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων κ.κ. Λεζγίδης Ιωάννης, Σαμαράς Αντώνιος και Χαριζόπουλος Χαράλαμπος. 
Την προσπάθεια παραμονής της ομάδας του Πτολεμαίου στην Α΄ Εθνική ενισχύουν και τα 2 μεταγραφικά αποκτήματα από τη Σουηδία που είναι ο G.M. κ. Emanuel Berg καθώς και η επίσης G.M. και Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2010 κ. Pia Cramling.  
Αναλυτικά η αποστολή του συλλόγου έχει ως εξής: 

ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


EMANUEL BERG

PIA CRAMLING

ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ




ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΣΑΜΑΡΑ ΦΑΝΗ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η ΟΜΑΔΑ